01 Nisan 2021, Perşembe KAVAKLI’YA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ MÜJDESİ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kavaklı Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Servis İstasyonu ve Mahalle Parkı’nın yapılacağını müjdeledi. KAVAKLI’YA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ MÜJDESİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hayırsever Kenan Nakip ve Nüket Nakip ile başkanlık makamında bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Başkan Yılmaz, Kavaklı Mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait arsa üzerine Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Servis İstasyonu ve Mahalle Parkı yapılmasını planladıklarını müjdeleyerek, “Silivrili hemşehrilerimizin sağlık imkânlarından en iyi ve en hızlı yararlanabilmesi amacıyla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamanda Kavaklı Mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait arsa üzerine Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Servis İstasyonu ve Mahalle Parkı yapılması amacıyla hayırsever Kenan Nakip ve Nüket Nakip ile bir araya geldik. İl Sağlık Müdürlüğümüz ile koordineli olarak hayata geçirmeyi düşündüğümüz projemizin şimdiden mahallemize hayırlı olmasını diliyor, kıymetli destekleri için hayırsever Nakip ailesine hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.