04 Temmuz 2019, Perşembe İKİ YENİ LOSTRA SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI Silivri Belediyesi, geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan esnafın daha iyi koşullarda hizmet sunması için iki yeni lostra salonunu hizmete açtı. İKİ YENİ LOSTRA SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile ilçenin iki farklı bölgesine yeni Lostra Salonları yapıldı. Geçimini ayakkabı boyacılığı ile sağlayan esnafın daha iyi koşullarda hizmet sunabilmesi amacıyla yapılan salonların biri Selimpaşa Mahallesi, diğeri ise Silivri Merkez’de hayata geçirildi. Belirli bir yere sahip olmayan ve sağlıksız koşullarda hizmet sunan esnafın çalışma şartları iyileştirilerek modern ve kullanışlı çalışma alanları sağlandı.