22 Mayıs 2019, Çarşamba HAYRİ BARAÇLI’DAN SİLİVRİ’YE DESTEK SÖZÜ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’yı ziyaret ederek Silivri yatırımları için destek sözü aldı. HAYRİ BARAÇLI’DAN SİLİVRİ’YE DESTEK SÖZÜ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’yı ziyaret etti. Silivri’de hayata geçirmeyi planladığı projelerini Baraçlı ile paylaşan Başkan Yılmaz, uzun yıllar çözülemeyen sorunların giderilmesi için de bilgiler verdi. Koordineli çalışma vurgusu yapan Başkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını önemsediklerini ifade etti. Genel Sekreter Hayri Baraçlı ise Silivri’nin İstanbul’un önemli bir ilçesi olduğunu belirterek yatırımlara destek vereceklerini söyledi. Başkan Yılmaz’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Solak ve Harun Akkan da eşlik etti. Hediyeleşmenin ardından görüşme tamamlandı.