18 Mayıs 2019, Cumartesi GÜMÜŞYAKALILAR GÖNÜL SOFRASI’NDA ORUÇ AÇTI Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Gümüşyaka Mahallesi’nde düzenlediği Gönül Sofraları İftar Programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. GÜMÜŞYAKALILAR GÖNÜL SOFRASI’NDA ORUÇ AÇTI

Silivri Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçenin dört bir yanında gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen gönül sofralarının bir diğeri Gümüşyaka Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde kuruldu. İftara Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalleliler katılarak birlikte oruç açtı. Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri iftarda ilahi dinletisi gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, Gümüşyaka Mahallesinde hemşehrileri ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Ramazan ayında yapacağınız ibadetlerin, tutacağınız oruçların, hayır hasenatın kabul olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan’ı çok iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu ay tokun açın halinden anladığı bir aydır. Bereket ve huzur ayı Ramazan-ı Şerif’in paylaşma duygusunu gönülden yaşadığımız bu gecede, bizlere gönül sofrasında yer açan Gümüşyakalı hemşerilerimi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Başkan Yılmaz, konuşmasından sonra hemşerileriyle fotoğraf çektirdikten sonra program sona erdi.