27 Mayıs 2019, Pazartesi GÖNÜL SOFRALARI CEZAEVİ LOJMANLARINDA KURULDU Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programı Silivri Cezaevi Lojmanları ile devam etti. GÖNÜL SOFRALARI CEZAEVİ LOJMANLARINDA KURULDU

Silivri Belediyesi Kurfallı, Bekirli ve Seymen mahallelerinin ardından Silivri Cezaevi Lojmanlarında Gönül Sofraları kurdu. İftar sofralarında buluşan yüzlerce kişi birlikte dualar ederek oruç açtı. Gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, cezaevi müdürleri, muhtarlar, cezaevi personeli ve aileleri katıldı. Başkan Yılmaz’ın selamlarını ileten Solak konuşmasında, “11 ayın sultanı Ramazan ayını burada hep birlikte paylaşıyoruz. Kardeşliğin ve yardımlaşmanın olduğu bu güzel günde tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, yaptığımız ve yapacağımız yardımların yüce Allah’tan kabul görmesini diliyorum. Bu güzel ayda birlik beraberlik, bolluk, bereket içerisinde huzur ve güven dolu Ramazanlar dileyerek, gelmekte olan Ramazan Bayramınızı da kutluyorum” dedi.

Mahalle ve köylerde kurulacak iftar sofralarının devam eden 7 günlük programı;

27 Mayıs Pazartesi Çeltik Mahallesi- Yolçatı Mahallesi/ Çeltik Okul Bahçesi-Yolçatı Meydan

28 Mayıs Salı Akören Mahallesi/ Pomak Mahallesi- Pazar Yeri / Gacal Mahallesi Okul Bahçesi

29 Mayıs Çarşamba Beyciler Mahallesi - Çayırdere Mahallesi / Beyciler Camii Önü- Çayırdere Okul Bahçesi

30 Mayıs Perşembe Fener Mahallesi/ Okul Önü