GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALANDIRILDI
21 Şubat 2017, Salı
GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALANDIRILDI
HABER FOTOĞRAFLARI

Silivri Belediyesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğinde açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu sertifika töreni gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde başlatılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 24. etabı da tamamlandı. Kursiyerlerin sertifikalarını aldıkları tören Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın binasında gerçekleştirildi, Törene; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

IŞIKLAR: “DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’nin Türkiye’nin gayri safi milli hâsılasının yüzde 3’ünü karşılayan bir bölge olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Gençlerimiz atılımcı, girişimci olacak. Bizim tek yapmamız gereken bir şey var, eğitim. Eğitime ne kadar destek versek az. Eğitim alanında yapılan çalışmalara desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Esnaf odamıza çabaları ve işbirliği çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.