17 Eylül 2019, Salı GIDA BANKASI’NA İKİ YENİ BAĞIŞ Silivri Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere kuruma getirilen gıda ve erzak bağışlarını kabul etmeye devam ediyor. GIDA BANKASI’NA İKİ YENİ BAĞIŞ

Silivri Gıda Bankası, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların temel erzaklarını karşılama amacına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Hayırseverler tarafından kuruma bağışlanan erzakların kabul edilmesi ve tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için yardımlara yenileri eklendi. Silivri Belediye Binası arka bahçesinde hizmet veren Silivri Gıda Bankası’na, son olarak hayırsever Ercan Karaman ve ilçenin önemli gıda sanayi kuruluşu Eriş Un destekte bulundu. Ercan Karaman bakliyat yardımı yaparken, Eriş Un fabrikası tarafından beş ton buğday unu bağışlandı.