21 Ekim 2019, Pazartesi GIDA BANKASI EKİPLERİ KÖY KÖY ERZAK ULAŞTIRIYOR Silivri Belediyesi Binası yanında hizmet veren Gıda Bankası, uzak köylerde yaşayan ve hizmet binasına gelemeyen vatandaşların erzaklarını evlerine kadar ulaştırıyor. GIDA BANKASI EKİPLERİ KÖY KÖY ERZAK ULAŞTIRIYOR

Silivri Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi Silivrililere el uzatarak erzak yardımında bulunmaya devam ediyor. Silivri Belediyesi Binası yanında hizmet veren Gıda Bankası, ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların erzaklarını evlerine kadar ulaştırıyor. 35 mahallede muhtarlıklar aracılığı ile belirlenen, evrakları hazırlanarak sosyal incelemeden geçen ve fakirlik onayı alınan ailelerin gıda ihtiyaçları her ay hanelerine teslim ediliyor. Silivri Gıda Bankası hizmet binasına gelemeyen vatandaşlar, ekipler tarafından ev ev ziyaret edilerek unutulmuyor.

Haber Fotoğrafları