FESTİVAL TURNUVALARINDA DERECELER BELLİ OLDU
29 Temmuz 2019, Pazartesi
FESTİVAL TURNUVALARINDA DERECELER BELLİ OLDU
HABER FOTOĞRAFLARI
Silivri Belediyesi 58’inci Yoğurt Festivali spor turnuvaları bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.

SATRANÇTA AKIL OYUNLARI

Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda düzenlenen Satranç Turnuvasında; 1’inciye Samsung Galaxy A-50 cep telefonu, 2’nciye Samsung Tablet, 3’üncüye Alcatel Movetime Akıllı Saat, En Küçük Sporcuya Satranç Takımı, En Başarılı Kadın Sporcuya Samsung Tablet ve mansiyon ödülü olarak ise Samsung Tablet hediye edildi.

Genel Dereceler;

1.Teymur Basirov

2.Ayberk Gürses

3.Taner Özman

İlçe Dereceleri;
1. Melih Arda Şahin

2.Onur Akıncıoğlu

3.Ata Mert Büyükkeskin

En Başarılı Kadın Yarışmacı Esma Doğa DuranEn Başarılı Silivrili Kadın Yarışmacı Azra Duru Toygar oldu.

BASKETBOL VE PLAJ FUTBOLU

1’inci takım 3 bin TL, 2’nci takım 2 bin 500 TL, 3’üncü takım bin 500 TL hediye çeki ile ödüllendirildi. Hediyelerini Silivri Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Gökalp Kalaycı ve Elit Sanat ve Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Baldemir takdim etti.

Basket Dereceleri;

1.Fluence