03 Aralık 2019, Salı ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ Silivrililer, engelli bireylerin yaşamlarına dikkat çekmek için “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganı ile yürüdü. ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Silivrilileri farkındalık yürüyüşünde buluşturdu. “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” mesajı ile bir araya gelen vatandaşlar eski festival alanından Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü. Grup, yürüyüş boyunca “Engel olma destek ol”, “Sanatta sporda engel tanımayız”, “En büyük engel sevgisizliktir” yazılı dövizler taşıdı. Farkındalık oluşturmak ve özel bireylerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmalara destek vermek amacıyla düzenlenen yürüyüşe, özel çocuklar ve aileleri de katılım sağladı.

SARISALTIKOĞLU: “BERABER VAKİT GEÇİRMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ”

Başkan Yardımcısı Sarısaltıkoğlu, bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın sevgi ve selamlarını iletiyorum. Aramızdaki duvarları tamamen kaldırmak lazım. Biz tüm kardeşlerimizle birlikte vakit geçiriyoruz. Onları ve ailelerini çok daha iyi anlıyorum. Bizim de kurumsal olarak yapmamız gereken daha fazla şey var. Birlikte olmaktan ve beraber vakit geçirmekten çok mutluyuz. Hepinize bu farkındalık yürüyüşümüze katılımınız için teşekkür ederim.” dedi. MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Kent Konseyi Engelsiz Meclisi Üyeleri ve özel bireyler ile aileleri yürüyüşe katıldı. Toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından etkinlik sona erdi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü