28 Ekim 2019, Pazartesi CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVETLİSİNİZ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüşüne tüm hemşehrilerini davet etti. CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVETLİSİNİZ

Silivri Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümünde Cumhuriyet Yürüyüşü düzenleyecek. Bayram coşkusunu sokaklarda yaşatmak amacı ile organize edilen yürüyüş saat 19.30’da 19 Mayıs Meydanı’ndan (Kaymakamlık arkasından) başlayacak. Alanda toplanan vatandaşlar Belediye Bandosu eşliğinde meşaleler yakarak Silivri Sahili Atatürk Anıtı’na yürüyecek. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız bu günlerde bir araya gelmenin önemini belirterek, “Tüm Silivrili hemşehrilerimi Cumhuriyet Yürüyüşümüzde buluşmaya davet ediyorum.” dedi.