24 Ocak 2020, Cuma ÇOCUKLAR ANNELERİ İLE BİRLİKTE ÖĞRENİYOR Silivri Belediyesi’nin düzenlediği “Anne Çocuk Atölye Çalışmaları” isimli eğitim programı ile 7 yaş ve üzeri çocuklar anneleri ile birlikte quling çalışması yaptı. ÇOCUKLAR ANNELERİ İLE BİRLİKTE ÖĞRENİYOR

Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğü “Anne Çocuk Atölyeleri” eğitim çalışmasında bugün 7 yaş ve üzeri çocuklar için quling eğitimi vardı. Yarıyıl tatili döneminde çocukların anneleri ile birlikte hoş vakit geçirip birçok farklı eğitim alma imkânı bulduğu atölye çalışmaları veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Eğitmen Aylin Bağcı gözetiminde gerçekleşen quling (kâğıt kıvırma) çalışmasına katılan çocuklar kâğıt kıvırma sanatı ile yeni şeyler öğrenmenin keyfini yaşarken aynı zamanda yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşme imkânı buldu. Atölyeye çocukları ile birlikte gelen anneler, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Anne Çocuk Atölye Çalışması için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.