26 Mart 2020, Perşembe CANLI YAYINDA SABAH JİMNASTİĞİ Silivri BelTV canlı yayınına katılan Spor Eğitmeni Hülya Dönmez, Silivrililere 30 dakikalık sabah sporu yaptırdı. CANLI YAYINDA SABAH JİMNASTİĞİ

Silivri Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara canlı yayınlar ile destek olmaya devam ediyor. Bu sabah saat 10.00’da Silivri BelTV yayınına katılan Spor Eğitmeni Hülya Dönmez, Silivrililerin evine misafir olarak sabah sporu yaptırdı. 30 dakika boyunca süren yayınında dirsek açma, kol bacak esnetme, ısınma, koşu gibi birçok egzersiz hareketi yapıldı. Silivri Belediyesi’nin kültürü, sanatı, sporu, müziği ve sosyal hizmetleri canlı yayınlara taşıma projesi yeni programlar ile devam edecek.