26 Ağustos 2019, Pazartesi BOŞNAK BAHÇE MEVKİİ ÇEKİM ALANI OLDU Silivri Belediyesi ekiplerince Boşnak Bahçe Mevkii’nde gerçekleştirilen peyzaj ve park çalışmaları tamamlandı. BOŞNAK BAHÇE MEVKİİ ÇEKİM ALANI OLDU

Silivri Belediyesi ekiplerince Silivri Sahili Boşnak Bahçe Mevkii’nde başlatılan peyzaj, yürüyüş yolu ve park çalışmaları sona erdi. Silivri sahil kordonunda yayalaşmayı arttırmak ve çekim bölgelerini sahilin dört bir yanına yaymak amacıyla başlatılan çalışmalar tamamlandı. Silivri Sahili’nin en işlek bölgelerinden biri olan Boşnak Bahçe Mevkii’nde özellikle çocukların aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdikleri çocuk oyun grupları yerleştirildi.

NELER YAPILDI?

Düzenleme alanında toplamda 1172 m2 sert zemin, 164 m2 çocuk oyun alanı, 989 m bordür imalatı yapıldı. Bölgede gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri kapsamında sert zemin, toprak dolgu, sulama ve elektrik tesisat çalışmaları tamamlandı. Bitlendirme ve çim serim işlemleri de tamamlanan bölgeye çocuk oyun grubu ve kent mobilyası yerleştirilerek modern bir görünüme kavuşturuldu.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü