21 Ocak 2020, Salı BELEDİYENİN ANNE ÇOCUK ATÖLYELERİ DEVAM EDİYOR Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Anne Çocuk Atölye Çalışmaları kapsamında 3-6 yaş grubundaki çocuklar anneleri ile mandala ve tezhip çalışmaları yaptı. BELEDİYENİN ANNE ÇOCUK ATÖLYELERİ DEVAM EDİYOR

Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğü Anne Çocuk Atölyeleri devam ediyor. Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlik Takvimi’nde yer alan Anne Çocuk Atölye Çalışmaları kapsamında 3-6 yaş grubundaki minikler anneleri ile keyifli vakit geçiriyor. Silivri Belediyesi Kültür Sokağı’ndaki dördüncü salonda gerçekleşen etkinlikte yetişkinler guaj boya ile çocuklar ise annelerinin yardımı ile kuru boya kullanarak tezhip ve mandala çalışmaları yaptı. Eğitmen Leyla Yanık’ın gözetiminde gerçekleşen etkinlikte anne ve çocuklar birlikte desen çizme, aynı desenleri aynı renklere boyama, boya çeşitlerini kullanma ve renklendirme gibi bilgiler de edindi. Gerçekleştirilen atölye çalışmaları ile minik çocuklar anneleri ile keyifli vakit geçirmenin yanı sıra kendi yaş grubundaki diğer çocuklar ile sosyalleşerek yeni arkadaşlıklar edindi.

“ÇOCUKLARA YÖNELİK PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 3 ila 6 yaşın çocukların eğitime hazırlanması ve alıştırılmasında çok önemli bir dönem olduğuna dikkat çekerek, bu projedeki amaçlarını şu ifadelerle dile getirdi: “Kültür Müdürlüğümüz aracılığı ile düzenli olarak 3-6 yaş arası çocuklarımızı anneleri ile birlikte eğitim programlarımızda bir araya getiriyoruz. Okul öncesi eğitim yaşında olan çocuklarımız annelerinin yanında olmasının verdiği rahatlık ve güvenle keyifli bir eğitim alıyor, yeni arkadaş grupları edinerek sosyalleşiyor. Böylelikle hem çocuklarımıza eğitimi sevdirmiş hem de anneleri ile keyifli vakit geçirmelerine vesile oluyoruz. Gelecekte Silivri’mizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimleri için bu tarz projelerimiz artarak devam edecek.”




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü