29 Kasım 2019, Cuma BELEDİYEDEN OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ Silivri Belediyesi ilçe genelindeki tüm devlet okullarının temizlik malzemesi ihtiyacını karşılayarak öğrencilerin sağlıklı ortamda eğitim almasına katkı sağlıyor. BELEDİYEDEN OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ

Silivri Belediyesi ilçe genelindeki tüm devlet okullarında öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi amacı ile desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçe genelindeki eğitim kurumlarının temizlik malzemesi ihtiyacı karşılandı. Silivri Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtımlar gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, malzeme dağıtımlarını birebir takip ederek okul müdürleri ve velilerin taleplerini dinledi. Temizlik malzemesi ihtiyaçlarının karşılanması işi kapsamında toplamda 17 bin 400 kg yüzey temizleyici, 10 bin 500 kg çamaşır suyu, 12 bin 960 kg sıvı el sabunu, 90 bin 200 adet çöp torbası eğitim kurumlarına ulaştırıldı.

BAŞKAN YILMAZ: “EĞİTİM YUVALARI TEMİZ OLMALI” 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çocukların sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Eğitim öğretim dönemi başında okullarımıza yaptığımız boya desteğinin ardından, bir haftalık ara tatili öncesinde de temizlik malzemesi ihtiyacını karşıladık. Çocuklarımızın temiz ve bakımlı dersliklerde kaliteli eğitimler alması için desteklerimiz sürüyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” şeklinde konuştu.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü