14 Nisan 2020, Salı BELEDİYE ZABITASI DENETİMLERİ ARTTIRDI Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, unlu mamul üreten işletmeleri ve marketleri denetledi. BELEDİYE ZABITASI DENETİMLERİ ARTTIRDI

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı nedeniyle denetimlerini artırdı. Fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde maske ve eldiven kullanımı konusunda denetleme yapan ekipler, ziyaret ettikleri işletmelerde, çalışanları ve müşterileri bilgilendirdi. Eş zamanlı olarak marketlerde de denetim yapan zabıta ekipleri, açılış kapanış saati, maksimim müşteri sayısı, maske kullanımı ve sosyal mesafenin korunması ve hijyen konusunda hassasiyet göstermeleri için işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.