12 Mayıs 2020, Salı BAŞKAN YILMAZ’DAN SAĞLIKÇI ANNELERE ÇİÇEK SÜRPRİZİ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sağlık sektöründe çalışan annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. BAŞKAN YILMAZ’DAN SAĞLIKÇI ANNELERE ÇİÇEK SÜRPRİZİ

Silivri Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle ilçedeki  sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. Koronavirüs salgın hastalığı (Covid-19) ile mücadele sürecinde fedakârca çalışmaya devam eden sağlıkçı kadınlara Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın selamlarını ileten ekipler, günün anısına çiçek hediye etti.  Başkan Yılmaz, sağlıkçı kadınların gününü yayınladığı şu mesaj ile kutladı; “Hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmadıkları gibi, bugünlerde de yüreğini ortaya koyarak görev yapan sağlık ordumuzun kahramanları kıymetli anneler ve anne adaylarımızın günü kutlu olsun. İyi ki varsınız.”

Haber Fotoğrafları