24 Şubat 2020, Pazartesi BAŞKAN YILMAZ’DAN İLK 10’A GİREN ÖĞRENCİLERE DİL KAMPI HEDİYE Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan üniversite sınavına hazırlanan Silivrili gençlere müjde! İlk 10’a giren öğrencilere Londra’da dil kampı hediye edilecek. BAŞKAN YILMAZ’DAN İLK 10’A GİREN ÖĞRENCİLERE DİL KAMPI HEDİYE

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ilçede eğitim gören her çocuğun gelişimine katkı sağlamak ve kaliteli eğitim alarak geleceğe hazırlamak amacı ile verdiği destekler artarak devam ediyor. Öncelikli olarak okullara kütüphane, konferans salonu, bilgisayar odası ve tiyatro salonu gibi sosyal alanlar kazandırmak amacı ile proje başlatan Başkan Yılmaz, bu kez Silivri’de eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine bir müjde verdi. 2020 yılı üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerini başarıya teşvik eden Başkan Yılmaz, ilk 10’a giren öğrencilere Londra’da bir haftalık dil kampı hediye edecek.

BAŞKAN YILMAZ: “ÖĞRENCİLERİMİZE BİR UFUK AÇACAK”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivrili gençlere ufuk açacağına inandığı dil eğitimi hediyesiyle ilgili, “Silivri’de 8. sınıfı bitiren her çocuğun bir yabancı dil konuşabilmesini, bir müzik aleti, bir enstrüman çalabilmesini, yine bir spor alanında lisanslı bir sporcu olmasını, eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerinden yararlanması gerektiğini sıklıkla ifade ediyorum. Bu kapsamda YKS’de ilk 10’a giren öğrencilerimizi desteklemek adına Silivri’deki ilk 10 başarılı öğrenciyi Londra’da bir dil okuluna yollayacağız. Bu bir haftalık kampın yalnızca dil öğrenmelerine katkı sağlaması anlamında değil, bir ufuk açması anlamında önemli olacağını düşünüyorum. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü