23 Eylül 2019, Pazartesi BAŞKAN YILMAZ’DAN İKİ ÖNEMLİ ZİYARET Başkan Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1.Bölge Müdürü Rüşdü Akdulun’u ve Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanı Kadir Çokçetin’i ziyaret etti. BAŞKAN YILMAZ’DAN İKİ ÖNEMLİ ZİYARET

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede planladığı proje ve yatırımlara yönelik nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz, geride kalan hafta içerisinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1.Bölge Müdürü Rüşdü Akdulun’u ve İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanı Kadir Çokçetin’i ziyaret etti. Başkan Yılmaz, projelerini ve ilçede yapılan çalışmaları aktardığı ziyaretlerle ilgili “İlçemizdeki çalışmalarımızı ve projelerimizi paylaştık. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.