27 Eylül 2019, Cuma BAŞKAN YILMAZ’DAN DEPREM NÖBETİ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede yaşanan 5.8’lik depremin hemen ardından saha çalışmaları yaptı. Başkan Yılmaz, geç saatlere kadar yetkililerle birlikte istişare halindeydi. BAŞKAN YILMAZ’DAN DEPREM NÖBETİ

Silivri merkez üssü 5.8’lik deprem ilçede yaşayan vatandaşları korkuttu. Dün akşam peş peşe gelen artçı depremler nedeniyle de vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi. Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, küçük çaplı hasara uğramış birkaç bina ve Silivri Devlet Hastanesi’nde incelemede bulundu.

SÜRECİ YETKİLİLERLER İLE İSTİŞARE ETTİ

Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, Jeofizik Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Gündoğdu, Doğa Hareketleri Araştırma Derneği Başkanı Fuat Agalday ve belediye başkan yardımcıları da süreci bir arada takip etti. Gün boyu ziyaretler, incelemeler ve toplantılar yapan yetkililer olası olumsuzluklara karşı teyakkuzdaydı.

GECE BOYU NÖBET

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, korku ve tedirginlik hali ile sokaklara çıkan, meydan ve parkları dolduran vatandaşlara gece boyunca eşlik etti. İlçenin toplanma alanlarında konaklayan vatandaşları ziyaret eden Başkan Yılmaz geçmiş olsun dileklerini iletti.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü