09 Eylül 2019, Pazartesi BAŞKAN YILMAZ'DAN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. BAŞKAN YILMAZ'DAN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın bugün başlamasıyla birlikte bir mesaj yayınlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, öğrencilere başarılar, öğretmen ve velilere kolaylıklar diledi. Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle: “2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı ilk ders zili bugün çaldı ve ilçemizde binlerce öğrencimiz okul sıralarındaki yerini aldı. Yavrularımızın, onları emanet ettiğimiz öğretmenlerin ve ailelerin; heyecanlı, sabır gerektiren ve meşakkatli bir yıl geçireceği hepimizin malumu. İlk ders gününden itibaren seneler boyunca sürecek bir eğitim döneminin başlangıcı addettiğimiz bugünün önemi ve anlamı çok büyüktür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, aldıkları eğitim ve ortaya koydukları başarılar ile ülkemizi daha ileriye taşıyacak yegâne varlıklarımızdır. Her yıl başarıdan başarıya koşan çocuklarımız ve gençlerimiz ise kıvanç kaynağımızdır. Ülkemizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyecek olan yavrularımızın, hayatları boyunca cumhuriyet değerlerine bağlı olarak gayret göstereceklerinden şüphe yoktur.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIN

Öğrencilerimize en büyük tavsiyem, her zamankinden daha fazla çalışmaları ve gayret etmeleri üzerine olacaktır. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak sizlersiniz. 2023 yolunda ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefi ve sonrasındaki hedefler yine sizlerin azim ve inancıyla gerçekleşecektir. Sevgili öğrenciler, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma ülküsünden asla vazgeçmeyiniz. Eğitim hayatınızın sonunda başarılı bir kariyere ulaşabilirsiniz ancak şahsiyetinizi anlamlı kılacak en önemli özelliğinizi, devlete ve millete bağlılığınız oluşturacaktır. Çünkü yüreğinde vatan sevgisi noksan bireylerin geleceğin mimarı olması mümkün değildir.

EĞİTİM ALANINDAKİ YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Bizler de üzerimize düşen sorumluluktan hareketle, her zaman eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Yavrularımızın en iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için katkı sunmayı sürdüreceğiz. Kültür, sanat ve spor alanındaki yatırımlarımızla ilçemizi Marka Kent haline dönüştüreceğiz. Bu düşüncelerle, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kıymetli öğrencilerimize başarılar, saygıdeğer öğretmenlerimize ve değerli velilerimize kolaylıklar diliyorum.”




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü