BAŞKAN YILMAZ TARİHİ HİZMET BİNALARINI İNCELEDİ
13 Mayıs 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ HİZMET BİNALARINI İNCELEDİ
HABER FOTOĞRAFLARI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile yapımı devam eden hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediyeye ait nikah, sergi, tiyatro ve toplantı gibi aktivitelerin yapıldığı tarihi hizmet binalarını ziyaret etti. Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu, Önder Yılmaz Sahnesi ve yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon binalarını gezen Başkan Yılmaz buralarda incelemelerde bulundu. Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi ve Kentsel Tasarım Müdürü Sibel Alataş, çalışmalar hakkında Başkan Volkan Yılmaz’a bilgiler aktardı. Başkan Yılmaz’a yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak eşlik etti.