26 Kasım 2019, Salı BAŞKAN YILMAZ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü elektronik şarj cihazı hediye ederek kutladı. BAŞKAN YILMAZ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki eğitimcileri okullarında ziyaret etti. Okul müdürleri ve öğretmenler ile sohbet eden Başkan Yılmaz, eğitimcilerin gününü kutladı. Turgut Reis İlköğretim Okulu, Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu ve Silivri Ortaokuluna yapılan ziyaretlerde öğretmenlere elektronik şarj cihazı hediye edildi. Belediye personelleri de eş zamanlı olarak tüm okullarda şarj cihazı dağıtımı gerçekleştirdi.   

YILMAZ: “ÖĞRETMENLER ROL MODELDİR”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her birimizin hayatında önemli bir alanı kaplayan, 70 yaşına da gelsek bir ömür boyu unutmayacağımız insanlar vardır. Ebeveynlerimizin dışındaki insanların en başında ilkokul öğretmenleri geliyor. Hayatımıza yön vermesinde ve bıraktığı iz ile ilkokul öğretmenlerimizin yeri çok büyük. Çocukların genellikle rol modelleri öğretmenleridir. Bu kutsal ve onurlu mesleğin Türkiye’de hak ettiği yere hızla ulaşmasını temenni ediyorum. Siyasetle uğraşanların bunu kendisine ilke edinmesi gerekiyor. Ben Silivri’deki çocuklarımıza, ülkemizdeki gençlerimize, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetlerin üzerinde koyduğu ufka doğru ilerlemelerini öneriyorum. Her birinizin Öğretmenler Günü’nü ayrı ayrı tebrik ediyor, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.  Başkan Yılmaz, programlar dahilinde okul ziyaretlerine devam edecek. 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü