03 Aralık 2019, Salı BAŞKAN YILMAZ İBB HEYETİNİ MİSAFİR ETTİ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ve daire başkanlarından oluşan heyeti Silivri’de ağırladı. BAŞKAN YILMAZ İBB HEYETİNİ MİSAFİR ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı ve daire başkanlarından oluşan heyeti makamında ağırladı. İlk olarak Silivri Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçede sürdürülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Silivri’nin tarihi yapısı, kültürel varlıkları ve turistik değerleri üzerine yapılan toplantıya İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün ve İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat katıldı. Toplantı sonrasında Kısa Köprü bölgesindeki sokak iyileştirme çalışmaları, Kale Park Sosyal Tesisleri, Piri Mehmet Paşa Cami, Selimpaşa Mahallesi, Önder Yılmaz Sahnesi ve Sanat Galerisi gibi tarihi alanlar ziyaret edildi.

Haber Fotoğrafları