18 Temmuz 2019, Perşembe BAŞKAN YILMAZ, DEVLET BAHÇELİ’Yİ FESTİVALE DAVET ETTİ Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek 58.Yoğurt Festivali’ne davet etti. BAŞKAN YILMAZ, DEVLET BAHÇELİ’Yİ FESTİVALE DAVET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ankara’daki Genel Merkez Binası’nda yapılan görüşmede Silivri’deki çalışmalarını anlatan Başkan Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bilgilendirmede bulundu. Ziyarette, 25-26-27 ve 28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek geleneksel 58. Yoğurt Festivali’ne de davet eden Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada “Katılımlarıyla festivalimizi onurlandırmaları için Sayın Genel Başkanımıza davetiyemizi takdim ettik.” dedi.