03 Eylül 2019, Salı BAŞKAN YILMAZ BİÇERDÖVER KULLANDI Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, topladıkları mahsulleri kooperatiflere ulaştıran Silivrili çiftçileri ziyaret etti. Çiftçi Alpay Denizli’nin tarlasında biçerdöver kullanan Başkan Yılmaz, yaklaşık 2 dönüm ayçiçeği hasadı yaptı. BAŞKAN YILMAZ BİÇERDÖVER KULLANDI

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede çiftçilikle uğraşan hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Alpay Denizli’nin tarlasında hasada katılan Başkan Yılmaz, biçerdöver kullanarak ayçiçeği biçti. Programın devamında Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada çiftçilerle görüşerek bilgi aldı ve özverili çalışmalarından dolayı çiftçileri tebrik ederek bereketli kazançlar diledi. Başkan Yılmaz’ın ziyaretlerinde Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Trakya Birlik Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Sakarya ve Trakya Birlik Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Gökmen Esin hazır bulundu.