29 Kasım 2019, Cuma ARALIK AYI MECLİSİ PAZARTESİ GÜNÜ Silivri Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşiminin 1. Oturumu, 02 Aralık 2019 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek. ARALIK AYI MECLİSİ PAZARTESİ GÜNÜ

Silivri Belediye Meclisi’nin 02/12/2019 tarihine rastlayan Aralık Ayı toplantısının 1. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M :

1- İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünce 34 UF 3952 plakalı 1 adet hasta nakil ambulansının belediyemize hibe edilmesinin görüşülmesi.

2- Belediyemiz kadrolarında unvan ve derece değişikliklerinin görüşülmesi.

3- Belediyemiz Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezimizdeki distilasyon ünitesi ücret tarifesinin belirlenmesinin görüşülmesi.

4- Belediyemiz mülkiyetindeki Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 1765 Parsel sayılı taşınmazda örtü altı mantar ve kompostu yetiştirilmek üzere 3 yıldan fazla süreyle kiraya verilmesinin görüşülmesi.

5- Silivri İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına tahsisi yapılan Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1077 ada, 5 parsel üzerinde bulunan New Center Alışveriş Merkezindeki 36 ve 37 nolu bağımsız bölümlerin tahsisinin iptali ile 32 ve 33 nolu bağımsız bölümlerin tahsis edilmesinin görüşülmesi.

6- Belediyemiz ile Türk Kızılay Derneği arasında yapılan ortak hizmet projesi kapsamında imzalanan protokolde belirtilen Silivri 1077 ada, 5 parsel üzerindeki New Center İş Merkezinde yer alan 33 nolu bağımsız bölümünün kullanımının iptal edilerek, 37 nolu bağımsız bölümün kullanıma verilmesine dair değişikliğin yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

7- Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği revizesinin görüşülmesi.

8- Silivri Selimpaşa Mahallesi, 5818, 5811 ve 5879 parsel sayılı taşınmazların Fenerbahçe Üniversitesine verilen intifa haklarının kaldırılmasının görüşülmesi.

9- Belediyemiz SİLKENT Silivri Kent Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş’nin belediye tüzel kişiliği adına temsile yetkili kılınmasının görüşülmesi.

10- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Selimpaşa Mahallesi, 1167 ada, 3 parselde kayıtlı taşınmazın kreş yapılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.

11- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Gümüşyaka Mahallesi, 1418 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmazın Mahalle Evi ve Kreş yapılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.

12- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri İsmetpaşa (Tapu Müdürlüğünde Değirmenköy) Mahallesi, 226 ada, 11 parselde kayıtlı taşınmazın Mahalle Evi ve Kreş yapılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesine tahsisinin görüşülmesi.